Bayung Gede, Kintamani, Bangli

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bayung Gede
Désa
Bayung Gede kapernah ing Kabupatèn Bangli
Bayung Gede
Bayung Gede
Bayung Gede kapernah ing Bali
Bayung Gede
Bayung Gede
Bayung Gede kapernah ing Indonésia
Bayung Gede
Bayung Gede
Koordhinat: 8°17′39″S 115°20′02″E / 8.29421°S 115.33389°E / -8.29421; 115.33389Koordhinat: 8°17′39″S 115°20′02″E / 8.29421°S 115.33389°E / -8.29421; 115.33389
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènBangli
KacamatanKintamani
Kodhe laladan
administrasi
51.06.04.2016

Bayung Gede iku désa ing Kacamatan Kintamani, Kabupatèn Bangli, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (in Indonésia). Retrieved 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)