Pengejaran, Kintamani, Bangli

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Pengejaran
Désa
Pengejaran kapernah ing Kabupatèn Bangli
Pengejaran
Pengejaran
Pengejaran kapernah ing Bali
Pengejaran
Pengejaran
Pengejaran kapernah ing Indonesia
Pengejaran
Pengejaran
Koordhinat: 8°11′49″S 115°15′09″E / 8.19684°S 115.25245°E / -8.19684; 115.25245Koordhinat: 8°11′49″S 115°15′09″E / 8.19684°S 115.25245°E / -8.19684; 115.25245
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènBangli
KacamatanKintamani
Kodhe laladan
administrasi
51.06.04.2038

Pengejaran iku désa ing Kacamatan Kintamani, Kabupatèn Bangli, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.