Menyang kontèn

Kutuh, Kintamani, Bangli

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kutuh
Désa
Kutuh kapernah ing Kabupatèn Bangli
Kutuh
Kutuh
Kutuh kapernah ing Bali
Kutuh
Kutuh
Kutuh kapernah ing Indonesia
Kutuh
Kutuh
Koordhinat: 8°09′43″S 115°19′13″E / 8.16195°S 115.32041°E / -8.16195; 115.32041Koordhinat: 8°09′43″S 115°19′13″E / 8.16195°S 115.32041°E / -8.16195; 115.32041
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènBangli
KacamatanKintamani
Kodhe laladan
administrasi
51.06.04.2044

Kutuh iku désa ing Kacamatan Kintamani, Kabupatèn Bangli, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.