Parembugan Panganggo:JV041Intan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Sugeng rawuh, JV041Intan!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 05.03 (UTC)

Pras rembugan 01:12, 22 Maret 2011 (UTC)

Sugeng rawuh, JV041Intan!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 06.26 (UTC)


PATROLI[besut sumber]

PATROLI

  1. Jeneng Artikel: Purbalingga
  2. Gambar : wis ana ana
  3. Kategori : wis ana ananging perlu ditambahi maneh
  4. Wikifisasi : wis ana ananging perlu ditambahi maneh
  5. Interwiki : durung ana
  6. Diakritik : durung ana (tuladhane ana hurup è utawa é)
  7. Referensi : isih kurang
  8. Keterangan : cacahe tembung isih kurang amarga saora-orane ana 160 tembung

Nuwun baytea 01:44, 29 Maret 2011 (UTC)

Tambahan Kantentuan Presensi Peserta[besut sumber]

Nuwun Sewu, JV041 Intan,

Syarat kantentuan absensi kagem peserta ingkang mboten nyunting dipuntambah 5 dinten ngantos tanggal 5 April. Peserta ingkang GUGUR menika ingkang mboten nyunting 10 dinten. Dipunetang saking tanggal 27 Maret - 5 April 2011.

Ayo padha nyunting!!!

Semangat!!!! Nurulbaitirohmah rembuganbaytea 03:53, 1 April 2011 (UTC)

PATROLI[besut sumber]

Nuwun sewu, JV041Intan. Menika patrolinipun.

Jeneng Artikel Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Katrangan
Suku Indian 0 sampun sampun sampun sampun sampun kersané dados artikel sempurna, mangga dipunjangkepi.
Purbalingga 7 sampun sampun sampun sampun sampun artikel sempurna
Sajarah Australia 5 sampun sampun sampun sampun dereng artikel sempurna. Kersanipun jangkep, mangga dipunjangkepi.
Larry Page 5 sampun sampun sampun sampun sampun artikel sempurna
Google 0 dereng dereng dereng dereng dereng kersané artikel sempurna, mangga dipunjangkepi.
Sergey Brin 6 sampun sampun sampun sampun dereng artikel sempurna, prayoginipun dipuntambah diakritik sanajan menika boten kalebet wonten katentuan artikel sempurna
Pitulung » Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik

Nurulbaitirohmah rembugan baytea 03:26, 11 April 2011 (UTC)

Semangat Makarya[besut sumber]

Ayo nyunting, sedhela maneh putaran I rampung..SEMANGAT...

Onigiri cheerleader.gif

Nurulbaitirohmah rembugan Nurulbaitirohmah 08:36, 19 April 2011 (UTC)

Semangat Makarya[besut sumber]

Ayo nyunting, sedhela maneh putaran I rampung..SEMANGAT...

Onigiri cheerleader.gif

Nurulbaitirohmah rembugan Nurulbaitirohmah 08:38, 19 April 2011 (UTC)

Meh gugur...[besut sumber]

Halo Intan,

Panjenengan sampun 8 dinten maturt-turut boten nyunting (wiwit tanggal 14 April 2011). Menawi ngantos tanggal 24 April 2011 panjenengan boten nyunting, panjenengan gugur lho!!

Ayo Semangat!!!Onigiri cheerleader.gif Nuwun.PL08 Elok rembugan 17:01, 21 April 2011 (UTC)

PATROLI[besut sumber]

Nuwun sewu, JV041 Intan, tembung Kabupaten wonten kategori artikel Purbalingga kula gantos dados Kabupatèn. Wonten artikel Sajarah Australia, kategorinipun kula gantos dados Australia amargi saderengipun ngginaaken Sejarah. mangga Nyunting Malih!!!Nurulbaitirohmah 15:52, 23 April 2011 (UTC)

Google[besut sumber]

Selamat siang, ada perbaikan di halaman Google. Dapat dilihat di sini. Salam — Tjmoel Icons-flag-id.png rembugan 03:21, 25 April 2011 (UTC)

Larry Page[besut sumber]

Artikel Larry Page sampun kula ewahi kedhik, mangga dipun lajengaken. Nuwun...PL 05 SIGIT rembugan 10:49, 1 Mei 2011 (UTC)

Tembung Ndhékné[besut sumber]

Nuwun sewu JV041 Tembung ndhékné menika lepat menawi awujud seratan amargi tembung menika namung kangge basa lisan. Prayoginipun ngginaaken tembung dhéwéké. Cobi panjenengan pirsani wonten artikel Sergey Brin ingkang wonten tembung ndhékné.

Nurulbaitirohmah rembugan Nurulbaitirohmah 03:06, 3 Mei 2011 (UTC)

Tips gawe artikel kanthi Offline[besut sumber]

Muga-muga tips iki ora nyalahi aturan kompetisi, menawi kirang leres mangga dipun owahi kemawon.

  • Kanggo sing ora nduwe komputer, ora nduwe koneksi internet 24 jam utawa namung nduweni wektu sing pas-pasan alias disambi kuliah aja kuatir. Panjenengan taksih saged nyunting artikel kanthi cara Offline (teng rental komputer), carane panjenengan ngetik artikel nganggo pengolah kata sederhana contone Notepad. Damel cengkorongan artikel kaya sing dadi paugeran wikipedia, yaiku:
 Judhul: Krupuk
definisi/penjelasan:
tuladha: Krupuk yaiku panganan sing digawe seka glepung ....

Carane ngisi gambar
[[Gambar:Krupuk.jpg|thumb|right|Gambar krupuk urang]]
Diakritik 
nang wikipedia basa jawa namung mbedakna  e pepet kalih e taling (é miring lan è jejeg).
tuladha: pe-pet, lé-lé, awèt, sé-lèh
==Cathetan suku==
  <ref name="internet1">{{id}}[http://situskoran.com](Kaundhuh tanggal 30 April 2011)</ref>
==Delengen uga==
 [[Krupuk kulit]]
 [[Krupuk pasir]]
==Pranala njaba==
 <ref> [http://alamatsitus.com Situs resmi 1] </ref>
 <ref> [http://alamatsitus.com Situs resmi 2] </ref>
 <ref> [http://alamatsitus.com Situs resmi 3] </ref>
 [[Kategori:jeneng kategori]]
Wikifikasi
 [[glepung]], [[budin]], [[Palembang]], [[Urang]]
Interwiki
 [[id:Judhul]]
 [[en:Judhul]]
  • Cengkorongan nang ndhuwur kuwi nek bisa dicetak/diprint terus disinaoni kode-kodene, luwih apik disimpan nang flashdisk, shg panjenengan bisa nyunting artikel nang ngendi wae ora tergantung karo komputer lan koneksi internet. Mugiya mangfangat. Empu rembugan 02:03, 1 Mei 2011 (UTC)

NuwunPL 05 SIGIT rembugan 15:29, 3 Mei 2011 (UTC)

Pengumpulan Artikel Pilihan Putaran I[besut sumber]

Nuwun Sewu Mbak Intan

Kangge putaran I, para pasarta Papat Limpad saged ngirimaken artikel pilihan panjenengan kanthi ngisi daftar ing ngriki.

Wates ngirimake artikel pilihan ngantos tanggal 22 Mei 2011.

Tasih wonten wedal kangge nyempurnake artikel pilihan ngantos tanggal 22 Mei 2011

Matur Nuwun. Nurulbaitirohmah rembugan Nurulbaitirohmah 06:31, 8 Mei 2011 (UTC)

Artikel Pilihan Putaran Pertama[besut sumber]

Nuwun JV041Intan

Panjenenengan dereng ngumpulake artikel pilihan putaran pertama sumangga dipunpilih lan di kirim klik ting mriki .Pengumpulan paling akhir tanggal 22 Mei 2011 jam 00.00WIB. Menawi tanggal 22 Mei 2011 jam 00.00WIB mboten ngumpulake artikel pilihan, panitia ingkang milih. Matur nuwun

Wilujeng Nyunting lan Semangat.Puryono rembugan 01:56, 19 Mei 2011 (UTC)

Artikel Kerjasama Tim[besut sumber]

Mangga kula aturi milih artkel kerjasama tim ing ngriki. Nuwun.... SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 16:50, 29 Mei 2011 (UTC)

Peraturan Putaran 2 Papat Limpad[besut sumber]

  • Ketentuan Umum:
  1. Menyerahkan 1 artikel pilihan (artikel sempurna) untuk dinilai oleh juri(diperbolehkan mengajukan artikel yang sudah ditulis dari putaran 1)
  2. Memilih 1 artikel kolaborasi yang sudah disediakan oleh panitia.
  3. Disetiap akhir kalimat harus disertai dengan rujukan
  4. Membuat artikel rintisan (stub) sebanyak 200 artikel rintisan
  5. Artikel rintisan terdiri dari 2 rujukan, ada gambar, wikifisasi, interwiki, kategori , artikel rintisan minimal 160 kata
  6. Artikel rintisan harus baru, tidak melanjutkan yang sudah ada.
  • Peraturan Putaran Kedua:
  1. Artikel kolaborasi:
a. Setiap peserta minimal menyunting sebanyak 15 kali untuk artikel kolaborasi yang dipilih.
b. Jika kurang dari 15 kali, maka nilai kolaborasinya 0, sedangkan jika lebih dari 15, maka akan mendapatkan nilai 10.00.
  • Penilaian:
  1. Nilai kuantitatif yang dihitung hanya absensi (20%), jumlah artikel rintisan (40%), nilai kerjasama yang dikasih 10%, maka total penilaian kuantitatif = 70%
  2. Nilai juri dari artikel pilihan peserta sebesar 30%.

Nuwun. SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 09:55, 31 Mei 2011 (UTC)

Pengumumam Asil Putaran 1[besut sumber]

Nuwun Sewu, menika asil Putaran 1 ingkang saged dipun pirsani wonten ngriki. Nuwun. Nurulbaitirohmah rembugan Nurulbaitirohmah 04:10, 7 Juni 2011 (UTC)

Presensi Putaran Kedua[besut sumber]

Halo Intan Maulida Lazuardini,

Saya ingin memberitahukan perihal presensi kompetisi Papat Limpad untuk Putaran 2 ini. Perlu diketahu bahwa aturan presensi yang berlaku adalah peserta GUGUR jika tidak menyunting selama 7 hari berturut-turut. Oleh karena itu per tanggal 4 Juli 2011, presensi ini akan diberlakukan.

Putaran 2 akan berlangsung hingga tanggal 31 Juli 2011. Mohon diperhatikan dan sekian informasi dari saya. Tetap semangat untuk menyunting dan melanjutkan kompetisi Papat Limpad ini.


Salam,


Hendra Prastiawan Coat of Indonesia.png bicara 19:34, 3 Juli 2011 (UTC)

Artikel Keira Knightley[besut sumber]

Boten menapa-menapa. Sumangga kemawon. Kalawau kula namung mbenerake cithakan inuseuntil kemawon. Sumangga dipunpirsani ing ngriki beda.

Menawi maringi pesen ampun kesupen paring tapak asma kanthi ngetik tanda ~ kaping sekawan. Nuwun.  Ndut  Crane2.png rembugan 15:06, 6 Juli 2011 (UTC)

Artikel Pilihan Putaran II[besut sumber]

Mangga ngajukake artikel pilihan kangge penilaian Putaran II ing ngriki. Nuwun. SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 22:09, 21 Juli 2011 (UTC)

Saran Juri pada Putaran 1[besut sumber]

Halo JV041 Intan, Berikut saran dari juri pada artikel pilihan anda pada putaran I, Sajarah Australia.


Juri 1

  • Segi positif: ?,
  • Segi negatif: Artikel tidak sesuai judul, tidak ada paragraf pembuka. Isinya hanya daftar ringkas kejadian-kejadian bersejarah di Australia. Lebih baik digabung dengan Australia saja.

Juri 2

  • Kurang pepak (307 tembung)
  • Basa Jawa lumayan
  • Campur basa Indonesia:
  • Campur ngoko/krama/dhialek: ndhékné, mara,
  • Tandha diakritik: kurang
  • Wis apik, matur nuwun, ayo nyunting luwih sregeb

Juri 3

  • Informasinya masih sedikit sehingga belum banyak kata-kata yang muncul.
  • Tambah infonya perhatikan struktur bahasanya.

Juri 4

  • Ejaan. Mis: dunya ---> donya, ditemukake ---> ditemokake, didheklarasikake ---> didheklarasekake, kebangsaane ---> kabangsane, dll.
  • Diksi. Mis: bawana ---> benua, sabenere ---> sejatine, kanggo ---> saperlu (lihat konteks), ndhekne ---> dheweke, mulai ---> wiwit, mara ---> menyang, dll.

Juri 5

  • Masih salah menjawakan kata Indonesia, misalnya benua dijawakan menjadi bawana. Padahal, bawana itu dunia, jagad.
  • Rujukan lengkap, tetapi materi yang disajikan justru minim.


Semoga menjadi masukan untuk artikel pilihan pada putaran II dan III. Nuwun Nurulbaitirohmah rembugan 00:46, 28 Juli 2011 (UTC)

Peraturan Putaran 3 Papat Limpad[besut sumber]

  • Ketentuan Umum:
  1. Menyerahkan 1 artikel pilihan (artikel sempurna) untuk dinilai oleh juri(diperbolehkan mengajukan artikel yang sudah ditulis dari putaran 1)
  2. Disetiap akhir kalimat harus disertai dengan rujukan
  3. Membuat artikel rintisan (stub) sebanyak 200 artikel rintisan
  4. Artikel rintisan terdiri dari 2 rujukan, ada gambar, wikifisasi, interwiki, kategori , artikel rintisan minimal 160 kata
  5. Artikel rintisan harus baru, tidak melanjutkan yang sudah ada.
  • Penilaian:
  1. Nilai kuantitatif yang dihitung hanya absensi (30%), jumlah artikel rintisan (40%), maka total penilaian kuantitatif = 70%
  2. Nilai juri dari artikel pilihan peserta sebesar 30%.

Nuwun.  Ndut  Crane2.png rembugan 09:29, 1 Agustus 2011 (UTC)

matur nuwun sanget infonipun, insya Allah semangat dumugi akhir[besut sumber]

Pengumunan Nilai Putaran II[besut sumber]

Halo Intan,

Nilai kompetisi Papat Limpad putaran II sudah keluar lho... Silahkan dilihat di sini. Selamat ya... Tetap semangat di putaran final.

Onigiri cheerleader.gif

Nuwun.  Ndut  Crane2.png rembugan 02:52, 6 Agustus 2011 (UTC)

Saran Artikel Téori Asal-Usul Kauripan[besut sumber]

Halo intan...artikel Téori Asal-Usul Kauripan, kalimat awalnya belum sesuai dengan aturan. Misalnya diganti begini gimana?

Téori asal-usul kauripan yaiku, teori kang njlentrehake babagan kauripan.....

Nuwun. SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 15:33, 8 Agustus 2011 (UTC)

>>>>>>>matur nuwun koréksinipun :) <<<<<<

Patroli Artikel Rintisan Putaran II[besut sumber]

Nuwun JV041Intan

  • Phaeophyta
    • Gambar: Durung ana
    • Interwiki: Wis ana
    • Wikifisasi: Durung ana
    • Kategori: Durung ana
    • Referensi: Durung ana
    • Cacahé tembung: 6 tembung

Sumangga dipun kembangake


  • Myxomicota
    • Gambar: Durung ana
    • Interwiki: Durung ana
    • Wikifisasi: Wis ana (sithik=ditambah)
    • Kategori: Wis ana
    • Referensi: Wis ana
    • Cacahé tembung: 91 tembung

Sumangga dipun kembangake


  • Téori Asal-Usul Kauripan
    • Gambar: Durung ana
    • Interwiki: Durung ana
    • Wikifisasi: Wis ana (tambah malih)
    • Kategori: Durung ana
    • Referensi: Durung ana
    • Cacahé tembung: 242 tembung

Sumangga dipun kembangake


  • Acrasiomycota
    • Gambar: Wis ana (infobox)
    • Interwiki: Wis ana
    • Wikifisasi:Wis ana (ditambah)
    • Kategori: Wis ana
    • Referensi: Wis ana
    • Cacahé tembung: 170 tembung

Sumangga dipun kembangake


  • Cabang Biologi
    • Gambar: Durung ana
    • Interwiki: Durung ana
    • Wikifisasi: Durung ana
    • Kategori: Durung ana
    • Referensi: Wis ana
    • Cacahé tembung: 266 tembung

Sumangga dipun kembangake


  • Kloropita
    • Gambar: Durung ana
    • Interwiki: Wis ana
    • Wikifisasi: Wis ana (tambah malih)
    • Kategori: Wis ana
    • Referensi: Wis ana ! (kuarang 1)
    • Cacahé tembung: ' 208 tembung

Sumangga dipun kembangake


  • Piramidha Ékologi
    • Gambar: Durung ana
    • Interwiki: Durung ana
    • Wikifisasi: Durung ana
    • Kategori: Wis ana
    • Referensi: Wis ana
    • Cacahé tembung: 202 tembung

Sumangga dipun kembangake


Wilujeng Nyunting.Matur nuwun

Patroli Putaran III Tahap I[besut sumber]

Mbak Intan,

Menika asil patroli putaran III tahap I.

  • Presensi

Presensi panjenengan wiwit tanggal 1 - 10 Agustus 2011 namung 5, cobi dipunpirsani ing ngriki

  • Artikel
Jeneng Artikel Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Katrangan
Phaeophyta dereng wonten v v dereng wonten v v Sumangga dipunjangkepi lan dipunkembangaken malih.
Myxomicota v dereng wonten v v v v Sumangga dipunjangkepi lan dipunkembangaken malih.
Téori Asal-Usul Kauripan dereng wonten dereng wonten v v dereng wonten v Sumangga dipunjangkepi lan dipunkembangaken malih.
Acrasiomycota v v v v v v Artikel rintisan sampurna
Kloropita 1 v v v v v Sumangga dipunjangkepi lan dipunkembangaken malih.
Cabang Biologi v dereng wonten v dereng wonten v v Sumangga dipunjangkepi lan dipunkembangaken malih.
Jaringan (Biologi) v dereng wonten v dereng wonten v v Sumangga dipunjangkepi lan dipunkembangaken malih.
Piramidha Ékologi v dereng wonten v dereng wonten v v Sumangga dipunjangkepi lan dipunkembangaken malih.
Dhaur Biogéokimia v dereng wonten v v dereng wonten v Sumangga dipunjangkepi lan dipunkembangaken malih.
Interaksi Ékosistem v dereng wonten v v dereng wonten v Sumangga dipunjangkepi lan dipunkembangaken malih.
Komponén biotik v dereng wonten v v dereng wonten v Sumangga dipunjangkepi lan dipunkembangaken malih.
Komponén abiotik v dereng wonten v v dereng wonten v Sumangga dipunjangkepi lan dipunkembangaken malih.
Pitulung » Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Patroli jilid II

Nuwun. Onigiri cheerleader.gif Semangat nyunting!  Ndut  Crane2.png rembugan 16:03, 10 Agustus 2011 (UTC)

Saran dari Juri hasil putaran II[besut sumber]

Berikut adalah komentar dari juri penilaian putaran II

  • Juri 1
  1. Terjemahan
  2. struktur bukan kalimat bahasa jawa
  • Juri 2
  1. ….antarane Pante Wetan tekan…iku adohe 3200km lan saka Tanjung…..iku adohe 3700km. Mapan geografise…; Lagu kabangsane ….. kang dibiwarakake ….; dimerdhekakake;
  2. dhekne=dheweke. Dheweke mangkat maneh lan mandheg……sakwise dheweke bali menyang Inggris; …ngirim durjana menyang Australia..sebab papan pambuwangane durjana; tahanan=bandan dipindhah menyang, ing taun 1868 ….; Ing taun 1851 Australia wiwit dingerteni donya merga sugih emas; Emas ditemokake...; paling akeh mara menyang Australia ....
  • Juri 3
  1. Campuran basa Indonesia, antara liya: pendhudhuk->pedunung, penjahat->durjana, tahanan->tawanan, samudera ->samudra
  2. Cara nganggo tandha diakritik isih durung bener: akéh->akèh,
  3. Campuran basa krama: ora tinemu
  4. Pamilihan lan pangecakan tembung isih kurang bener: ndhèkné->dhèwèké, mara->menyang, lewih->luwih, merga->amarga,
  • Juri 4
  1. gagasan yang disampaikan meloncat, dari persoalan geografis tiba-tiba yang muncul indikator kenegaraan (pemerintahan).
  2. Perlu lebih padu lagi dalam membuat paragraf, termasuk hubungan antarparagraf.
  3. Bisa dilengkapi dengan foto agar lebih konkret.

Semoga menjadi masukan diputaran III.Nuwun. SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 17:39, 11 Agustus 2011 (UTC)

artikel sama[besut sumber]

Nuwun sewu Mbak Intan,

Artikel panjenengan ingkang Komponén biotik ampun dilajengaken amargi sampun wonten artikel Komponen biotik. Artikel Komponén abiotik ugi ampun dilajengaken amargi sampun wonten artikel Komponen abiotik. Nuwun.  Ndut  Crane2.png rembugan 05:08, 12 Agustus 2011 (UTC)

Cara mbusak kaca[besut sumber]

mBak, para panganggo Wikipedia ora bisa mbusak sawijining kaca utawa gambar, sing bisa mung para pangurus. Yèn ana sing dirasa perlu dibusak amarga dobel, utawa weruh ana tulisan sing ngawur panganggo bisa mènèhi pesen (tag) {{hapus}} utawa {{busak}}. Asilé bakal ana tag kaya mangkéné:

Sabanjuré yèn nyata-nyata kudu dibusak, para pangurus bakal langsung mbusak kaca kasebut. Déné yèn isih mangu-mangu bisa dirembug ing kaca dhiskusi né. Alternatif liya, sadurungé dibusak, kaca kasebut digabung menyang artkel liya kanggo njangkepi. Matur nuwun.Pras pirembagan 21:10, 12 Agustus 2011 (UTC)

Undangan Buka dan Nyunting Bersama[besut sumber]

Mohon kehadiran saudara pada:

  • hari/ tanggal : Senin/ 22 Agustus 2011
  • tempat : B1 FBS
  • keperluan : Buka bersama dan nyunting bersama

Terimakasih. Nuwun. SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 05:30, 18 Agustus 2011 (UTC)

Njangkepi artikel[besut sumber]

Artikel ing ngisor iki durung jangkep kanggo mlebuartikel rintisan, mangga dipun jangkepi.

  1. Dhaur Nitrogén
  2. Alga Ijo Biru (Cyanophta)
  3. Katabolisme
  4. Perkecambahan
  5. Dhifusi
  6. Méristem Primér
  7. Jaringan Méristem
  8. Interaksi Ékosistem
  9. Téori Asal-Usul Kauripan
  10. Cabang Biologi
  11. Kloropita
  12. Piramidha Ékologi
  13. Dhaur Biogéokimia
  14. Suksési (Biologi)
  15. Siklus Lisogénik

Nuwun. SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 08:58, 30 Agustus 2011 (UTC)

Patroli Artikel rintisan[besut sumber]

Halo Mbak Intan

Dhaptar kontribusi Mbak Intan saget dipun Preksani TING MRIKI.200 artikel kedah dipun kempalake pungkasan tanggal 10 Oktober 2011 (kurang 1 wulan/30 dina) sumangga di tambah artikelnipun. Menika Dhaptar Artikel rintisan lanjutan ingkah kedah dirapekake lan dikembangake :

  1. Google
  2. Suku Indian
  3. Aborigin
  4. Will Smith
  5. Keira Knightley
  6. Oprah Winfrey
  7. Jose Mourinho
  8. Téori Asal-Usul Kauripan
  9. Cabang Biologi
  10. Kloropita
  11. Piramidha Ékologi
  12. Dhaur Biogéokimia
  13. Suksési (Biologi)
  14. Interaksi Ékosistem
  15. Jaringan Méristem
  16. Méristem Primér
  17. Dhifusi
  18. Dhaur Nitrogén
  19. Alga Ijo Biru (Cyanophta)
  20. Katabolisme
  21. Perkecambahan
  22. Siklus Lisogénik
  23. Siklus Calvin

Wilujeng Nyunting.Matur nuwun. PL09Puryono| Pirembagan! 17:44, 7 September 2011 (UTC)

Re:Artikel Rintisan[besut sumber]

Matur Nuwun Mbak Intan.

Sedaya artikel kanthi irah-iran:

  1. Dhaur Nitrogén
  2. Alga Ijo Biru (Cyanophta)
  3. Katabolisme
  4. Perkecambahan
  5. Méristem Primér
  6. Jaringan Méristem
  7. Interaksi Ékosistem
  8. Téori Asal-Usul Kauripan
  9. Cabang Biologi
  10. Kloropita
  11. Piramidha Ékologi
  12. Dhaur Biogéokimia
  13. Suksési (Biologi)
  14. Siklus Lisogénik

Punika sampun kalebet ing artikel rintisanPREKSANI TING MRIKI.Ingkang tasih kalebet artikel lanjutan lan kedah dikembangake, punika artikel kanthi irah-irah Dhifusi.Sumangga dikembangake uga ditambah artikel rintisanipun kanthi cacah 200 rintisan.Ampun kesupen pungkasan putaran III (FINAL) tanggal 10 Oktober 2011.Matur nuwun. PL09Puryono| Pirembagan! 16:33, 12 September 2011 (UTC)

ARTIKEL PILIHAN PUTARAN III (FINAL)[besut sumber]

Nuwun Mbak INTAN

Panjenengan sampun saget ngempalake artikel pilihan panjenengan kanthi ngisi TING MRIKI.

Katentuan pangumpulan:

  1. Panjenengan saget ngempalake artikel pilihan uga ngembangake nganthi wates tanggal pangumpulan 9 Oktober 2011 jam 00:00 WIB.
  2. Artikel Pilihan bisa dijupuk saka artikel sempurna ing putaran I lan II (kanthi ketentuan durung diajukake dadi artikel pilihan).
  3. Wates wektu pangumpulan nganthi tanggal 9 Oktober 2011 jam 00:00 WIB, wenawa panjenengan ora ngumpulake ing tanggal iku. Panitia ndhuweni hak milih artikel kanggo di dhaptarake ing draf artikel pilihan.Matur nuwun. PL09Puryono| Pirembagan! 22:31, 27 September 2011 (UTC)

Artikel rintisan ing putaran III[besut sumber]

Nuwun Mbak Intan, Panjenengan nembe ndamel artikel rintisan ing putaran III/Final kathi cacah 24 artikel rintisan.Karana diwajibake saben paserta ngumpulake kanthi cacah 200 artikel rintisan, sumangga semangat lan ampun kesupen artikel pilihan kedah di kempalake.salam. PL09Puryono| Pirembagan! 16:47, 5 Oktober 2011 (UTC)

Artikel Pilihan lan Artikel Rintisan[besut sumber]

Nuwun Mbak Intan, Panjenengan dereng ngempalake artikel pilihan uga kedah ngempalake artikel rintisan ing putaran III/Final kanthi cacah 200 artikel.Matur nuwun,Salam. PL09Puryono| Pirembagan! 6 Oktober 2011 04.30 (UTC)

Artikel Pilihan Putaran III/Final PL I[besut sumber]

Nuwun Mbak Intan

Panjenengan dereng ngempalake artikel pilihan ing Putaran ka-III/Final Papat Limpad I, sumangga enggal-enggal ngempalake.matur nuwun.Salam PL09Puryono| Pirembagan! 6 Oktober 2011 23.01 (UTC)

Putaran III Papat Limpad Bar-baran.[besut sumber]

Nuwun Mbak Intan,Pungkasan Nyunting ing Putaran III Papat Limpad Paling telat:

  • Dina : Senin
  • Jam : 12.00 (awan)
  • Tanggal : Tanggal 10 Oktober 2011

Tasih wonten kalih dinten malih.Kangge ndamel artikel rintisan utawa ngerapekake artikel, sumangga langkung giat lan semangat.Menawi wonten artikel suntingan ingkang langkung sae saking katetuan ing ndhuwur panitia ora bakal diitung dadi kontribusine paserta.Matur nuwun.Semangat.Salam. PL09Puryono| Pirembagan! 8 Oktober 2011 19.31 (UTC)

Ulem (Undangan) Panutupan Papat Limpad lan Pangumuman Pamenang[besut sumber]

Ulem

Nuwun Wiyosipun,

Panitia Papat Limpad Semarang,angantu-antu keparingipun rawuh panjenengan wonten ing.Panutupan Papat Limpad lan Pangumuman Pamenenang,mbenjing ing:

Dinten :Kamis Wage

Surya kaping :13 oktober 2011

Wekdal :08.00-rampungan

Papan :ing Panggung Kabukak,Fakultas Bahasa Seni UNNES.

Wasana sanget Panitia Papat Limpad ing pangajeng-ajeng mengah rawuh sedaya paserta Papat Limpad I lan Papat Limpad II.

Matur Nuwun. PL09Puryono| Pirembagan! 10 Oktober 2011 22.48 (UTC)