Alfabèt: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
2 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
Replacing Caslon-schriftmusterblatt.jpeg with File:A_Specimen_by_William_Caslon.jpg (by CommonsDelinker because: File renamed: File renaming criterion #2: Änderung kompl
c (Bot: Migrating 133 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q9779 (translate me))
(Replacing Caslon-schriftmusterblatt.jpeg with File:A_Specimen_by_William_Caslon.jpg (by CommonsDelinker because: File renamed: File renaming criterion #2: Änderung kompl)
[[Gambar:A Specimen by William Caslon-schriftmusterblatt.jpegjpg|thumb|250px]]
'''Alfabèt''' iku tembung asal saka [[basa Yunani]], saka rong aksara wiwitan jroning tulisan mau, yaiku aksara [[alfa]] lan [[beta]]. Makna tembung iki yaiuku sawijining sistem panulisan sing mawa dhasar [[fonem]] [[vokal]] lan [[konsonan]]. Alfabet béda karo [[abjad]], sing biasané ora nduwèni lambang [[vokal]], lan béda karo [[abugida]] lan [[aksara silabis]], sing saben aksara (huruf) é nglambangaké fonèm nanging jroning wangun suku tembung.
 
2.892

besutan

Menu navigasi