Naraguna:Legobot

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Naraguna iki sawijining bot sing dioperasèkaké déning Legoktm rembugan.

Iki dudu sawijining naraguna siluman.
Panata: Yèn bot iki nglakoni kaluputan sing nggawé kaco, tulung sigra dipenggak.

#REDIRECTmeta:User:Legobot