Munthilan, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Munthilan
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiMuntilan
Munthilan kapernah ing Jawa Tengah
Munthilan
Munthilan
Munthilan kapernah ing Indonésia
Munthilan
Munthilan
Koordhinat: 7°35′32″S 110°16′15″E / 7.59233°S 110.27096°E / -7.59233; 110.27096Koordhinat: 7°35′32″S 110°16′15″E / 7.59233°S 110.27096°E / -7.59233; 110.27096
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
Kodhe laladan
administrasi
33.08.08

Munthilan iku kacamatan ing Kabupatèn Magelang.[1]

Pérangan administratif[besut | besut sumber]

Désa
Kalurahan

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (in Indonésia). Retrieved 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)