Gunungpring, Munthilan, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Gunungpring
Désa
Gunungpring iku kapernah ing Kabupatèn Magelang
Gunungpring
Gunungpring
Gunungpring iku kapernah ing Jawa Tengah
Gunungpring
Gunungpring
Gunungpring iku kapernah ing Indonésia
Gunungpring
Gunungpring
Koordhinat: 7°35′34″S 110°16′56″E / 7.5929°S 110.28236°E / -7.5929; 110.28236Koordhinat: 7°35′34″S 110°16′56″E / 7.5929°S 110.28236°E / -7.5929; 110.28236
Nagara  Indonésia
Provinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Magelang
Kacamatan Munthilan
Kodhe laladan
administrasi
33.08.08.2009

Gunungpring iku désa ing Kacamatan Munthilan, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. ^ "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.