Gunungpring, Munthilan, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Gunungpring
Désa
Nagara  Indonésia
Provinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Magelang
Kacamatan Munthilan
Papréntahan
 • Lurah désa -
Jembar -
Gunggunging warga -
Pepadhet -

Gunungpring iku désa ing Kacamatan Munthilan, Magelang, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]