Menyang kontèn

Keji, Munthilan, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Keji
Désa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Magelang Regency" does not exist.
Koordhinat: 7°35′32″S 110°15′47″E / 7.59216°S 110.26313°E / -7.59216; 110.26313Koordhinat: 7°35′32″S 110°15′47″E / 7.59216°S 110.26313°E / -7.59216; 110.263137°35′32″S 110°15′47″E / 7.59216°S 110.26313°E / -7.59216; 110.26313Koordhinat: 7°35′32″S 110°15′47″E / 7.59216°S 110.26313°E / -7.59216; 110.26313{{#coordinates:}}: ora bisa luwih saka siji tag utama per kaca
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanMunthilan
Kodhe laladan
administrasi
33.08.08.2007

Keji iku désa ing Kacamatan Munthilan, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.