Keji, Munthilan, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Keji
Désa
Keji kapernah ing Kabupatèn Magelang
Keji
Keji
Keji kapernah ing Jawa Tengah
Keji
Keji
Keji kapernah ing Indonésia
Keji
Keji
Koordhinat: 7°35′32″S 110°15′47″E / 7.59216°S 110.26313°E / -7.59216; 110.26313Koordhinat: 7°35′32″S 110°15′47″E / 7.59216°S 110.26313°E / -7.59216; 110.263137°35′32″S 110°15′47″E / 7.59216°S 110.26313°E / -7.59216; 110.26313Koordhinat: 7°35′32″S 110°15′47″E / 7.59216°S 110.26313°E / -7.59216; 110.26313{{#coordinates:}}: ora bisa luwih saka siji tag utama per kaca
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanMunthilan
Kodhe laladan
administrasi
33.08.08.2007

Keji iku désa ing Kacamatan Munthilan, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)