Sriwedari, Munthilan, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sriwedari
Désa
Sriwedari kapernah ing Kabupatèn Magelang
Sriwedari
Sriwedari
Sriwedari kapernah ing Jawa Tengah
Sriwedari
Sriwedari
Sriwedari kapernah ing Indonésia
Sriwedari
Sriwedari
Koordhinat: 7°37′08″S 110°15′31″E / 7.61883°S 110.25863°E / -7.61883; 110.25863Koordhinat: 7°37′08″S 110°15′31″E / 7.61883°S 110.25863°E / -7.61883; 110.25863
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanMunthilan
Kodhe laladan
administrasi
33.08.08.2003

Sriwedari iku désa ing Kacamatan Munthilan, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)