Menyang kontèn

Sriwedari, Munthilan, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Sriwedari
Désa
Sriwedari kapernah ing Kabupatèn Magelang
Sriwedari
Sriwedari
Sriwedari kapernah ing Jawa Tengah
Sriwedari
Sriwedari
Sriwedari kapernah ing Indonesia
Sriwedari
Sriwedari
Koordhinat: 7°37′08″S 110°15′31″E / 7.61883°S 110.25863°E / -7.61883; 110.25863Koordhinat: 7°37′08″S 110°15′31″E / 7.61883°S 110.25863°E / -7.61883; 110.25863
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanMunthilan
Kodhe laladan
administrasi
33.08.08.2003

Sriwedari iku désa ing Kacamatan Munthilan, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.