Menayu, Munthilan, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Menayu
Désa
Menayu kapernah ing Kabupatèn Magelang
Menayu
Menayu
Menayu kapernah ing Jawa Tengah
Menayu
Menayu
Menayu kapernah ing Indonésia
Menayu
Menayu
Koordhinat: 7°35′40″S 110°15′07″E / 7.59451°S 110.25186°E / -7.59451; 110.25186Koordhinat: 7°35′40″S 110°15′07″E / 7.59451°S 110.25186°E / -7.59451; 110.25186
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanMunthilan
Kodhe laladan
administrasi
33.08.08.2006

Menayu iku désa ing Kacamatan Munthilan, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)