Menyang kontèn

Tanjung, Munthilan, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Tanjung
Désa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Magelang Regency" does not exist.
Koordhinat: 7°36′57″S 110°14′42″E / 7.61591°S 110.24497°E / -7.61591; 110.24497Koordhinat: 7°36′57″S 110°14′42″E / 7.61591°S 110.24497°E / -7.61591; 110.24497
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanMunthilan
Kodhe laladan
administrasi
33.08.08.2001

Tanjung iku désa ing Kacamatan Munthilan, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.