Ngawèn, Munthilan, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ngawèn
Désa
Ngawèn kapernah ing Kabupatèn Magelang
Ngawèn
Ngawèn
Ngawèn kapernah ing Jawa Tengah
Ngawèn
Ngawèn
Ngawèn kapernah ing Indonésia
Ngawèn
Ngawèn
Koordhinat: 7°36′16″S 110°16′12″E / 7.60432°S 110.26996°E / -7.60432; 110.26996Koordhinat: 7°36′16″S 110°16′12″E / 7.60432°S 110.26996°E / -7.60432; 110.26996
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanMunthilan
Kodhe laladan
administrasi
33.08.08.2008

Ngawèn iku désa ing Kacamatan Munthilan, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)