Pucungreja, Munthilan, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pucungreja
Désa
Pucungreja kapernah ing Kabupatèn Magelang
Pucungreja
Pucungreja
Pucungreja kapernah ing Jawa Tengah
Pucungreja
Pucungreja
Pucungreja kapernah ing Indonésia
Pucungreja
Pucungreja
Koordhinat: 7°35′02″S 110°16′42″E / 7.58388°S 110.2784°E / -7.58388; 110.2784Koordhinat: 7°35′02″S 110°16′42″E / 7.58388°S 110.2784°E / -7.58388; 110.2784
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanMunthilan
Kodhe laladan
administrasi
33.08.08.2010

Pucungreja iku désa ing Kacamatan Munthilan, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)