Tamanagung, Munthilan, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tamanagung
Désa
Tamanagung kapernah ing Kabupatèn Magelang
Tamanagung
Tamanagung
Tamanagung kapernah ing Jawa Tengah
Tamanagung
Tamanagung
Tamanagung kapernah ing Indonésia
Tamanagung
Tamanagung
Koordhinat: 7°34′32″S 110°16′28″E / 7.5755°S 110.27438°E / -7.5755; 110.27438Koordhinat: 7°34′32″S 110°16′28″E / 7.5755°S 110.27438°E / -7.5755; 110.27438
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanMunthilan
Kodhe laladan
administrasi
33.08.08.2011

Tamanagung iku désa ing Kacamatan Munthilan, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)