Menyang kontèn

Tamanagung, Munthilan, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Tamanagung
Désa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Magelang Regency" does not exist.
Koordhinat: 7°34′32″S 110°16′28″E / 7.5755°S 110.27438°E / -7.5755; 110.27438Koordhinat: 7°34′32″S 110°16′28″E / 7.5755°S 110.27438°E / -7.5755; 110.27438
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanMunthilan
Kodhe laladan
administrasi
33.08.08.2011

Tamanagung iku désa ing Kacamatan Munthilan, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.