Menyang kontèn

Gandasuli, Munthilan, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Gandasuli
Désa
Gandasuli kapernah ing Kabupatèn Magelang
Gandasuli
Gandasuli
Gandasuli kapernah ing Jawa Tengah
Gandasuli
Gandasuli
Gandasuli kapernah ing Indonesia
Gandasuli
Gandasuli
Koordhinat: 7°33′33″S 110°17′40″E / 7.55909°S 110.29455°E / -7.55909; 110.29455Koordhinat: 7°33′33″S 110°17′40″E / 7.55909°S 110.29455°E / -7.55909; 110.29455
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanMunthilan
Kodhe laladan
administrasi
33.08.08.2012

Gandasuli iku désa ing Kacamatan Munthilan, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.