Menyang kontèn

Congkrang, Munthilan, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Congkrang
Désa
Congkrang kapernah ing Kabupatèn Magelang
Congkrang
Congkrang
Congkrang kapernah ing Jawa Tengah
Congkrang
Congkrang
Congkrang kapernah ing Indonesia
Congkrang
Congkrang
Koordhinat: 7°36′18″S 110°15′22″E / 7.60495°S 110.25598°E / -7.60495; 110.25598Koordhinat: 7°36′18″S 110°15′22″E / 7.60495°S 110.25598°E / -7.60495; 110.25598
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanMunthilan
Kodhe laladan
administrasi
33.08.08.2004

Congkrang iku désa ing Kacamatan Munthilan, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.