Sakarini, Munthilan, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sakarini
Désa
Sakarini kapernah ing Kabupatèn Magelang
Sakarini
Sakarini
Sakarini kapernah ing Jawa Tengah
Sakarini
Sakarini
Sakarini kapernah ing Indonésia
Sakarini
Sakarini
Koordhinat: 7°37′27″S 110°14′50″E / 7.62425°S 110.24732°E / -7.62425; 110.24732Koordhinat: 7°37′27″S 110°14′50″E / 7.62425°S 110.24732°E / -7.62425; 110.24732
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanMunthilan
Kodhe laladan
administrasi
33.08.08.2002

Sakarini iku désa ing Kacamatan Munthilan, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)