Menyang kontèn

Munthilan, Munthilan, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Muntilan
Kalurahan
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Magelang Regency" does not exist.
Koordhinat: 7°35′00″S 110°17′47″E / 7.58326°S 110.2965°E / -7.58326; 110.2965Koordhinat: 7°35′00″S 110°17′47″E / 7.58326°S 110.2965°E / -7.58326; 110.2965
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanMunthilan
Kodhe laladan
administrasi
33.08.08.1014

Muntilan iku kalurahan ing Kacamatan Munthilan, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.