Munthilan, Munthilan, Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Muntilan
Kalurahan
Muntilan kapernah ing Kabupatèn Magelang
Muntilan
Muntilan
Muntilan kapernah ing Jawa Tengah
Muntilan
Muntilan
Muntilan kapernah ing Indonésia
Muntilan
Muntilan
Koordhinat: 7°35′00″S 110°17′47″E / 7.58326°S 110.2965°E / -7.58326; 110.2965Koordhinat: 7°35′00″S 110°17′47″E / 7.58326°S 110.2965°E / -7.58326; 110.2965
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanMunthilan
Kodhe laladan
administrasi
33.08.08.1014

Muntilan iku kalurahan ing Kacamatan Munthilan, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak tanggal 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)