Grup C Piala Donya FIFA 2010

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Artikel utama: Piala Donya FIFA 2010

Pertandingan ing Grup C Piala Donya FIFA 2010 dianakaké wiwit tanggal 12 Juni nganti 23 Juni 2010. [1] Grup iki dumadi saka Inggris, Amérika Sarékat, Aljazair lan Slovenia. Mung Inggris lan Amérika Sarékat sing wis tau tandhing sadurungé ing Piala Donya FIFA 2010, lan Amérika Sarékat kasil ngalahaké Inggris kanthi skor 1–0.

Pamenang grup C bakal nglawan Runner-up Grup D. Runner-up grup C bakal nglawan pamenang Grup D.

Tim Main M S K GM GK SG Poin
 Inggris Inggris 1 0 1 0 1 1 0 1
 Amérika Sarékat Amérika Sarékat 1 0 1 0 1 1 0 1
 Aljazair Aljazair 0 0 0 0 0 0 0 0
Cithakan:Country data slovenia Slovenia 0 0 0 0 0 0 0 0

(Kabèk wektu lokal (UTC+2)

Inggris v Amérika Sarékat[besut | besut sumber]


12 Juni 2010
20:30
Inggris Flag of Inggris 1 – 1 Flag of Amérika Sarékat Amérika Sarékat Stadion Royal Bafokeng, Rustenburg
Penonton: 38,646
Wasit: Carlos Eugênio Simon (Brasil)[2]
Gerrard Scored after 4 minutes 4' (Report) Dempsey Scored after 40 minutes 40'
Team colours Team colours Team colours
Team colours
Team colours
 
Inggris
Team colours Team colours Team colours
Team colours
Team colours
 
Amerika Serikat
Inggris
INGGRIS:
GK 12 Robert Green
RB 2 Glen Johnson
CB 20 Ledley King Metu diganti déning ing menit ka-46 46'
CB 6 John Terry
LB 3 Ashley Cole
RM 7 Aaron Lennon
CM 8 Frank Lampard
CM 4 Steven Gerrard (c) Booked in the 61 minute 61'
LM 16 James Milner Booked in the 26 minute 26' Metu diganti déning ing menit ka-31 31'
CF 10 Wayne Rooney
CF 21 Emile Heskey Metu diganti déning ing menit ka-79 79'
Substitusi:
MF 17 Shaun Wright-Phillips Mlebu nggantèkaké ing menit ka-30 30'
DF 18 Jamie Carragher Booked in the 60 minute 60' Mlebu nggantèkaké ing menit ka-46 46'
FW 9 Peter Crouch Mlebu nggantèkaké ing menit ka-79 79'
Manajer:
Itali Fabio Capello
England-USA line ups.svg
Amérika Sarékat
AMERIKA SERIKAT:
GK 1 Tim Howard
RB 6 Steve Cherundolo Booked in the 39 minute 39'
CB 5 Oguchi Onyewu
CB 15 Jay DeMerit Booked in the 47 minute 47'
LB 3 Carlos Bocanegra (c)
RW 10 Landon Donovan
CM 4 Michael Bradley
CM 13 Ricardo Clark
LW 8 Clint Dempsey
CF 17 Jozy Altidore Metu diganti déning ing menit ka-86 86'
CF 20 Robbie Findley Booked in the 74 minute 74' Metu diganti déning ing menit ka-77 77'
Substitusi:
CF 14 Edson Buddle Mlebu nggantèkaké ing menit ka-77 77'
MF 11 Stuart Holden Mlebu nggantèkaké ing menit ka-86 86'
Manajer:
Amérika Sarékat Bob Bradley

Man of the Match:
Tim Howard (United States)

Asisten wasit:
Altemir Hausmann (Brasil)[2]
Roberto Braatz (Brasil)[2]
Fourth official:
Eddy Maillet (Seychelles)[2]

Aljazair v Slovenia[besut | besut sumber]


13 June 2010
13:30
Aljazair Flag of Aljazair vs. Flag of Slovénia Slovénia Stadion Peter Mokaba, Polokwane
Wasit: Carlos Batres (Cithakan:Country data GTM Guatemala)[3]

Slovenia v Amerika Serikat[besut | besut sumber]


18 June 2010
16:00
Slovénia Flag of Slovénia vs. Flag of Amérika Sarékat Amérika Sarékat Ellis Park Stadium, Johannesburg

Inggris v Aljazair[besut | besut sumber]


18 June 2010
20:30
Inggris Flag of Inggris vs. Flag of Aljazair Aljazair Stadion Green Point, Cape Town

Slovenia v Inggris[besut | besut sumber]


23 June 2010
16:00
Slovénia Flag of Slovénia vs. Flag of Inggris Inggris Stadion Nelson Mandela Bay, Port Elizabeth

Amérika Sarékat v Algeria[besut | besut sumber]


23 June 2010
16:00
Amérika Sarékat Flag of Amérika Sarékat vs. Flag of Aljazair Aljazair Loftus Versfeld Stadium, Pretoria

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. ^ (09 Dec 2009). Match Schedule 2010 FIFA World Cup South Africa (PDF). Rilis pèrs. URL diaksès 6 December 2009.
  2. ^ a b c d "Referee designations for matches 1-16" (PDF). FIFA.com. Fédération Internationale de Football Association. 5 June 2010. Retrieved 5 June 2010. 
  3. ^ "Algeria-Slovenia gets substitute ref". ESPNsoccernet.com. Associated Press. 8 June 2010. Retrieved 9 June 2010.