Grup E Piala Donya FIFA 2010

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Artikel baku: Piala Donya FIFA 2010

Tetandhingan ing Grup E Piala Donya FIFA 2010 dianakaké wiwit tanggal 14 Juni nganti 24 Juni 2010.[1] Grup iki dumadi saka Nèderlan, Dhènemarken, Jepang, lan Kamerun. Durung ana siji-sijia saka tim iki sing wis tau ketemu sadurungé sajeroning grup Piala Donya.

Pamenang grup E bakal nglawan Runner-up Grup F. Runner-up grup E bakal nglawan pamenang Grup F.

(Kabèh wektu lokal (UTC+2)

Tim Main M S K GM GK SG Poin
Nèderlan Nèderlan 0 0 0 0 0 0 0 0
Dhènemarken Dhènemarken 0 0 0 0 0 0 0 0
Jepang Jepang 0 0 0 0 0 0 0 0
Cameroon Kamerun 0 0 0 0 0 0 0 0

Walanda v Denmark[besut | besut sumber]


14 June 2010
13:30
Nèderlan Flag of Nèderlan vs. Flag of Dhènemarken Dhènemarken Soccer City, Johannesburg
Wasit: Stéphane Lannoy (Prancis)[2]

Jepang v Kamerun[besut | besut sumber]


14 June 2010
16:00
Jepang Flag of Jepang vs. Flag of Cameroon Cameroon Free State Stadium, Bloemfontein
Wasit: Olegário Benquerença (Portugal)[2]

Walanda v Jepang[besut | besut sumber]


19 June 2010
13:30
Nèderlan Flag of Nèderlan vs. Flag of Jepang Jepang Stadion Moses Mabidha, Durban

Kamerun v Denmark[besut | besut sumber]


19 June 2010
20:30
Cameroon Flag of Cameroon vs. Flag of Dhènemarken Dhènemarken Loftus Versfeld Stadium, Pretoria

Denmark v Jepang[besut | besut sumber]


24 June 2010
20:30
Dhènemarken Flag of Dhènemarken vs. Flag of Jepang Jepang Stadion Royal Bafokeng, Rustenburg

Kamerun v Walanda[besut | besut sumber]


24 June 2010
20:30
Cameroon Flag of Cameroon vs. Flag of Nèderlan Nèderlan Stadion Green Point, Cape Town

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. ^ "Match Schedule 2010 FIFA World Cup South Africa" (PDF) (Press release). fifa.com. Dijupuk 2009-12-06. 
  2. ^ a b "Referee designations for matches 1-16" (PDF). FIFA.com. Fédération Internationale de Football Association. 5 June 2010. Dijupuk 5 June 2010.