Stadion Moses Mabidha

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Stadion Moses Mabhida
Lokasi Durban, Afrika Kidul
Pelepasan tanah 2006
Dibuka 2009
Pemilik Asosiasi Bal-balan Afrika Kidul
Permukaan Suket
Kapasitas 70.000 (bal-balan)
Ukuran lapangan Stadion : 320m x 280m x 45m, Gerbang: 100m

Stadion Moses Mabhida iku siji stadion bal-balan sing dumunung ing kutha Durban, Afrika Kidul. Stadion iki dadi salah siji papan tetandhingan watara tuan omah panyelenggara Piala Donya 2010. Stadion iki duwé kapasitas watara 70.000 kursi nganti 80.000 kursi.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]



29°49′30″S 31°01′47″E / 29.82500°S 31.02972°E / -29.82500; 31.02972