Stadion Moses Mabidha

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Stadion Moses Mabhida
Lokasi Durban, Afrika Kidul
Pelepasan tanah 2006
Dibuka 2009
Pemilik Asosiasi Bal-balan Afrika Kidul
Permukaan Suket
Kapasitas 70.000 (bal-balan)

Ukuran lapangan Stadion : 320m x 280m x 45m, Gerbang: 100m

Stadion Moses Mabhida iku sawijining stadion bal-balan sing dumunung ing kutha Durban, Afrika Kidul. Stadion iki dadi salah siji papan tethandingan watara tuan omah panyelenggara Piala Donya 2010. Stadion iki nduwèni kapasitas watara 70.000 kursi nganti 80.000 kursi.

Deleng uga[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]



29°49′30″S 31°01′47″E / 29.82500°S 31.02972°E / -29.82500; 31.02972