Polokwane

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Polokwane utawa biyèn Pietersburg iku kutha sing dumunung ing sisih lor Afrika Kidul. Sing ndunungi ana 130.000 jiwa (2005).