Polokwane

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

Polokwane utawa biyèn Pietersburg iku kutha sing dumunung ing sisih lor Afrika Kidul. Padunungé ana 130.000 jiwa (2005).


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Polokwane&oldid=1045151"