Polokwane

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Polokwane utawa biyèn Pietersburg iku kutha sing dumunung ing sisih lor Afrika Kidul. Padunungé ana 130.000 jiwa (2005).


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Polokwane&oldid=1045151"