Polokwane

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Polokwane utawa biyèn Pietersburg iku kutha sing dumunung ing sisih lor Afrika Kidul. Sing ndunungi ana 130.000 jiwa (2005).