Port Elizabeth (disambiguasi)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Port Elizabeth)
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Port Elizabeth ya iku jeneng: