Stadion Royal Bafokeng

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Stadion Royal Bafokeng
Lokasi Cithakan:Country data Republik Afrika Selatan Rustenburg, Afrika Kidul
Dibuka 1999
Pemilik Royal Bafokeng Nation
Kapasitas 42.000

Stadion Royal Bafokeng iku sawijining stadion rugby union lan bal-balan sing lokasiné ana ing Rustenburg, Afrika Kidul. Stadion iki asliné dibangun minangka salah siji papan penyelenggaraan Piala Donya Rugby 1995. Stadion iki dijenengaké saka bangsa Royal Bakofeng.