Stadion Peter Mokaba

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Stadion Peter Mokaba
Lokasi Flag of South Africa.svg Polokwane, Afrika Kidul
Koordinat 23°55′30″L 29°27′54″W / 23.925°L 29.465°W / 23.925; 29.465
Dibuka 2010
Kapasitas 46.000

Stadion Peter Mokaba iku stadion bal-balan ing Polokwane, Afrika Kidul, sing dipigunakaké kanggo Piala Donya FIFA 2010.

Stadion iki minangka salah siji saka lima stadion anyar sing dibangun kanggo Piala Donya 2010.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Koordinat: 23°55′30″L 29°27′54″W / 23.925°L 29.465°W / 23.925; 29.465