Stadion Peter Mokaba

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Stadion Peter Mokaba
Stadion Peter Mokaba
Stadion Peter Mokaba dari luar
LokasiAfrika Kidul Polokwane, Afrika Kidul
Koordinat23°55′30″S 29°27′54″E / 23.925°S 29.465°E / -23.925; 29.465
Dibuka2010
Kapasitas46.000

Stadion Peter Mokaba iku stadion bal-balan ing Polokwane, Afrika Kidul, sing dipigunakaké kanggo Piala Donya FIFA 2010.

Stadion iki minangka salah siji saka lima stadion anyar sing dibangun kanggo Piala Donya 2010.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Koordhinat: 23°55′30″S 29°27′54″E / 23.925°S 29.465°E / -23.925; 29.465