Stadion Free State

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Stadion Free State
Stadion Taman Vodacom
Nama lengkapStadion Free State
LokasiBloemfontein, Afrika Kidul
Kapasitas36.538
Pemakai
Bloemfontein Celtic
Free State Cheetahs
Central Cheetahs

Stadion Free State uga dikenal minangka Stadion Taman Vodacom (Inggris: Vodacom Park Stadium) iku siji stadion sing dumunung ing Bloemfontein, Afrika Kidul, lan kanggo papan penyelenggaraan sawatara tetandhingan rugby union lan uga bal-balan.

29°06′52.69″S 26°12′29.21″E / 29.1146361°S 26.2081139°E / -29.1146361; 26.2081139

Rujukan[besut | besut sumber]