Stadion Free State

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Stadion Free State
Stadion Taman Vodacom
Nama lengkap Stadion Free State
Lokasi Bloemfontein, Afrika Kidul
Kapasitas 36.538
Pemakai
Bloemfontein Celtic
Free State Cheetahs
Central Cheetahs

Stadion Free State uga dikenal minangka Stadion Taman Vodacom (Inggris: Vodacom Park Stadium) iku sawijining stadion sing dumunung ing Bloemfontein, Afrika Kidul, lan dipigunakaké minangka papan penyelenggaraan sawetara pertandingan rugby union lan uga bal-balan.

29°06′52.69″S 26°12′29.21″E / 29.1146361°S 26.2081139°E / -29.1146361; 26.2081139

Rujukan[sunting | sunting sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Stadion Free State ing Wikimedia Commons.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Stadion_Free_State&oldid=871197"