Stadion Mbombela

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Stadion Mbombela
Stadion Jerapah
250px
LokasiNelspruit
Pelepasan tanahFèbruari 2007
DibukaPertengahan 2009
PemilikPamaréntah Mbombela
PermukaanSuket
Biaya konstruksiR726 mill.
ArsitèkR&L Architects
Kapasitas45.000
Pemakai
Pumas Rugby

Stadion Mbombela iku stadion mawa kapasitas 45.000 kursi sing dibangun minangka salah siji saka sepuluh venue kanggo Piala Donya FIFA 2010. Stadion iki dumunung nenem kilomèter sakuloné kutha Nelspruit. Konstruksi diwiwiti Fèbruari 2007 lan rampung tengahan taun 2009. Stadion iki dijuluki Stadion Jerapah.

Pranala njaba[besut | besut sumber]