Suket

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Suket

Sukêt utawa graminoida iku jêneng sawijining têtanduran ilalang sing pokoké cilik lan godhongé akèh. Kêmbangé awujud bulir lan wohé awujud wêwijèn.

Sing kalêbu kulawarga sukêt ya iku séréalia, pring, sukêt taman lan sabana.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Suket&oldid=965137"