Sabana

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Sabana iku padhang suket sing diselingi déning wit-witan. Sabana dibédakaké dadi loro, ya iku:

  • Sabana murni: sabana sing wit-witané mung dumadi saka sak jinis tanduran waé.
  • Sabana campuran: sabana sing wit-witané dumadi saka manéka jinis tanduran.

Pranala njaba[besut | besut sumber]