Wasit (bal-balan)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wasit bal-balan, Massimo Busacca.

Wasit (bal-balan), inggih punika tiyang ingkang ngatur tetandhingan bal-balan. Wasit gadhah hak penuh kanggé ngatur sadaya juru main bal, kalebet pelatih lan official tim.

Cathetan suku[besut | besut sumber]

Pranala njawi[besut | besut sumber]