Wasit (bal-balan)

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Wasit bal-balan, Massimo Busacca.

Wasit (bal-balan), inggih punika tiyang ingkang ngatur pertandhingan bal-balan. Wasit kagungan hak penuh kanggé ngatur sadaya pemain bal, kalebet pelatih lan official tim.

Cathetan Suku[sunting | besut sumber]

Pranala Njawi[sunting | besut sumber]