Wasit (bal-balan)

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Wasit bal-balan, Massimo Busacca.

Wasit (bal-balan), inggih menika tiyang ingkang ngatur pertandhingan bal-balan. Wasit kagungan hak penuh kanggé ngatur sedaya pemain bal, kalebet pelatih lan official tim.

Cathetan Suku[sunting | sunting sumber]

Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Pranala Njawi[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Wasit_(bal-balan)&oldid=859630"