Wasit (bal-balan)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Wasit bal-balan, Massimo Busacca.

Wasit (bal-balan), inggih punika tiyang ingkang ngatur pertandhingan bal-balan. Wasit kagungan hak penuh kanggé ngatur sadaya pemain bal, kalebet pelatih lan official tim.

Cathetan Suku[besut | besut sumber]

Pranala Njawi[besut | besut sumber]