Grup H Piala Donya FIFA 2010

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Tetandhingan ing Grup H Piala Donya FIFA 2010 dianakaké wiwit tanggal 16 Juni nganti 25 Juni 2010.[1] Grup iki dumadi saka Spanyol, Switserlan, Honduras, lan Chili.

Pamenang grup H bakal nglawan Runner-up Grup G. Runner-up grup H bakal nglawan pamenang Grup G.

Tim Main M S K GM GK SG Poin
Sepanyol Spanyol 0 0 0 0 0 0 0 0
Switserlan Switserlan 0 0 0 0 0 0 0 0
Hondhuras Honduras 0 0 0 0 0 0 0 0
Cilé Chili 0 0 0 0 0 0 0 0

Semua waktu lokal (UTC+2)

Honduras v Chili[besut | besut sumber]


16 June 2010
13:30
Hondhuras Flag of Hondhuras vs. Flag of Cilé Cilé Stadion Mbombela, Nelspruit
Wasit: Eddy Maillet (Seychelles)[2]

Spanyol v Switserlan[besut | besut sumber]


16 June 2010
16:00
Sepanyol Flag of Sepanyol vs. Flag of Switserlan Switserlan Stadion Moses Mabidha, Durban
Wasit: Howard Webb (Inggris)[2]

Chili v Switserlan[besut | besut sumber]


21 June 2010
16:00
Cilé Flag of Cilé vs. Flag of Switserlan Switserlan Stadion Nelson Mandela Bay, Port Elizabeth

Spanyol v Honduras[besut | besut sumber]


21 June 2010
20:30
Sepanyol Flag of Sepanyol vs. Flag of Hondhuras Hondhuras Stadion Ellis Park, Johannesburg

Chili v Spanyol[besut | besut sumber]


25 June 2010
20:30
Cilé Flag of Cilé vs. Flag of Sepanyol Sepanyol Stadion Loftus Versfeld, Pretoria

Switserlan v Honduras[besut | besut sumber]


25 June 2010
20:30
Switserlan Flag of Switserlan vs. Flag of Hondhuras Hondhuras Stadion Free State, Bloemfontein

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Match Schedule 2010 FIFA World Cup South Africa" (PDF) (Press release). fifa.com. Dibukak ing 2009-12-06.
  2. a b "Referee designations for matches 1-16" (PDF). FIFA.com. Fédération Internationale de Football Association. 5 June 2010. Dibukak ing 5 June 2010.