Grup F Piala Donya FIFA 2010

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Artikel utama: Piala Donya FIFA 2010

Pertandingan ing Grup F Piala Donya FIFA 2010 dianakaké wiwit tanggal 14 Juni nganti 24 Juni 2010.[1] Grup iki dumadi saka Italia, Paraguay, Selandia Anyar, lan Slowakia. Jroning Piala Donya FIFA 1950 Italia lan Paraguay tau tandhing karo Italia menang kanthi skor 2-0.

Pamenang grup F bakal nglawan Runner-up Grup E. Runner-up grup F bakal nglawan pamenang Grup E.

Tim Main M S K GM GK SG Poin
Flag of Italy.svg Italia 0 0 0 0 0 0 0 0
Flag of Paraguay.svg Paraguay 0 0 0 0 0 0 0 0
Flag of New Zealand.svg Selandia Anyar 0 0 0 0 0 0 0 0
Flag of Slovakia.svg Slowakia 0 0 0 0 0 0 0 0

Semua waktu lokal (UTC+2)

Italia v Paraguay[sunting | sunting sumber]


14 June 2010
20:30
Italia Flag of Italia vs. Flag of Paraguay Paraguay Stadion Green Point, Cape Town
Wasit: Benito Archundia (Meksiko)[2]

Selandia Anyar v Slowakia[sunting | sunting sumber]


15 June 2010
13:30
Selandia Anyar Flag of Selandia Anyar vs. Flag of Slowakia Slowakia Stadion Royal Bafokeng, Rustenburg
Wasit: Jerome Damon (South Africa)[2]

Slowakia v Paraguay[sunting | sunting sumber]


20 June 2010
13:30
Slowakia Flag of Slowakia vs. Flag of Paraguay Paraguay Free State Stadium, Bloemfontein

Italia v Selandia Anyar[sunting | sunting sumber]


20 June 2010
16:00
Italia Flag of Italia vs. Flag of Selandia Anyar Selandia Anyar Stadion Mbombela, Nelspruit

Slowakia v Italia[sunting | sunting sumber]


24 June 2010
16:00
Slowakia Flag of Slowakia vs. Flag of Italia Italia Ellis Park Stadium, Johannesburg

Paraguay v Selandia Anyar[sunting | sunting sumber]


24 June 2010
16:00
Paraguay Flag of Paraguay vs. Flag of Selandia Anyar Selandia Anyar Stadion Peter Mokaba, Polokwane

Rujukan[sunting | sunting sumber]