Grup F Piala Donya FIFA 2010

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Artikel utama: Piala Donya FIFA 2010

Pertandingan ing Grup F Piala Donya FIFA 2010 dianakaké wiwit tanggal 14 Juni nganti 24 Juni 2010.[1] Grup iki dumadi saka Italia, Paraguay, Selandia Anyar, lan Slowakia. Jroning Piala Donya FIFA 1950 Italia lan Paraguay tau tandhing karo Italia menang kanthi skor 2-0.

Pamenang grup F bakal nglawan Runner-up Grup E. Runner-up grup F bakal nglawan pamenang Grup E.

Tim Main M S K GM GK SG Poin
 Itali Italia 0 0 0 0 0 0 0 0
Cithakan:Country data paraguay Paraguay 0 0 0 0 0 0 0 0
Cithakan:Country data selandia anyar Selandia Anyar 0 0 0 0 0 0 0 0
Cithakan:Country data slowakia Slowakia 0 0 0 0 0 0 0 0

Semua waktu lokal (UTC+2)

Italia v Paraguay[besut | besut sumber]


14 June 2010
20:30
Itali Flag of Itali vs. Flag of Paraguay Paraguay Stadion Green Point, Cape Town
Wasit: Benito Archundia (Meksiko)[2]

Selandia Anyar v Slowakia[besut | besut sumber]


15 June 2010
13:30
Niu Sélan Flag of Niu Sélan vs. Flag of Slowak Slowak Stadion Royal Bafokeng, Rustenburg
Wasit: Jerome Damon (South Africa)[2]

Slowakia v Paraguay[besut | besut sumber]


20 June 2010
13:30
Slowak Flag of Slowak vs. Flag of Paraguay Paraguay Free State Stadium, Bloemfontein

Italia v Selandia Anyar[besut | besut sumber]


20 June 2010
16:00
Itali Flag of Itali vs. Flag of Niu Sélan Niu Sélan Stadion Mbombela, Nelspruit

Slowakia v Italia[besut | besut sumber]


24 June 2010
16:00
Slowak Flag of Slowak vs. Flag of Itali Itali Ellis Park Stadium, Johannesburg

Paraguay v Selandia Anyar[besut | besut sumber]


24 June 2010
16:00
Paraguay Flag of Paraguay vs. Flag of Niu Sélan Niu Sélan Stadion Peter Mokaba, Polokwane

Rujukan[besut | besut sumber]