Stéphane Lannoy

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Stéphane Laurent Lannoy (lair tanggal 18 September 1969 ing Boulogne-sur-Mer) iku sawijining wasit bal-balan saka Prancis. Nalika isih enom dhèwèké main bal-balan sadurungé dadi wasit. Dhèwèké wis dadi wasit internasional FIFA wiwit taun 2006.[1] Dhèwèké saiki manggon ing Sailly-sur-la-Lys lan nyambut gawé minangka distributor dolanan digital.[2] Dhèwèké wis naté ngwasiti bal-balan ing Olimpiade 2008, UEFA Champions League, Piala UEFA lan tetandhingan kwalifikasi kanggo UEFA Euro 2008 lan Piala Donya FIFA 2010.[3]

Dhèwèké uga dipilih dadi wasit nalika Piala Donya 2010.[4] Lannoy ngwasiti tetandhingan antara Walanda lan Denmark lan Brazil lawan Pasisir Gadhing. Dhewèké uga dadi wasit nalika UEFA Euro 2012.[5]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. FIFA list of French referees
  2. Bio at worldreferee.com
  3. List of Lannoy matches at worldreferee.com
  4. List of prospective 2010 FIFA World Cup referees
  5. "Profile". Soccerway. Retrieved 12 June 2012.