Stéphane Lannoy

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Stéphane Laurent Lannoy (lair tanggal 18 September 1969 ing Boulogne-sur-Mer) iku sawijining wasit bal-balan saka Prancis. Nalika isih enom dhèwèké main bal-balan sadurungé dadi wasit. Dhèwèké wis dadi wasit internasional FIFA wiwit taun 2006.[1] Dhèwèké saiki manggon ing Sailly-sur-la-Lys lan nyambut gawé minangka distributor dolanan digital.[2] Dhèwèké wis naté ngwasiti bal-balan ing Olimpiade 2008, UEFA Champions League, Piala UEFA lan tetandhingan kwalifikasi kanggo UEFA Euro 2008 lan Piala Donya FIFA 2010.[3]

Dhèwèké uga dipilih dadi wasit nalika Piala Donya 2010.[4] Lannoy ngwasiti tetandhingan antara Walanda lan Denmark lan Brazil lawan Pasisir Gadhing. Dhewèké uga dadi wasit nalika UEFA Euro 2012.[5]

Réferènsi[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Stéphane_Lannoy&oldid=999590"