Portable Document Format

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

PDF (Portable Document Format) iku format fail sing digawé déning Adobe System ing taun 1993 kanggo kaperluan ijol-ijolan dhokumèn digital. Format PDF dipigunakaké kanggo mkili dhokumèn rong dhimènsi sing nyakup tèks, aksara, citra lan grafik vektor rong dhimènsi. Jroning Acrobat 3-D, kamampuan PDF uga nyakup maca dhokumèn telung dhimènsi. PDF wis dadi standar ISO ing tanggal 1 Juli 2008 kanthi kodhe ISO 32000-1:2008.

Pranala jaba[besut | besut sumber]