Clint Dempsey

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Clint Dempsey
Clint Dempsey
Informasi Pribadi
Jeneng jangkep Clinton Drew Dempsey
Tanggal  lair 9 Maret 1983 (umur 33)
Papan  lair    Nacogdoches, Texas, Amerika Serikat
Dhuwur 1.85 m (6 ft 1 in)[1]
Posisi main Gelandang serang
Penyerang
Club information
Klub saiki Tottenham Hotspur
Nomer -


2 National team caps and goals correct
as of 00.40, 17 Oktober 2012 (UTC) (UTC).
* Panampilan (Gol)

Clinton Drew "Clint" Dempsey (lair ing Nacogdoches, Texas, 9 Maret 1983; umur 33 taun) ya iku pemain bal-balan Amérika Sarékat sing posisiné minangka gelandang serang utawa penyerang. Saiki panjenengané main kanggo klub Tottenham Hotspur.

Dempsey ya iku pemain bal-balan Amérika Sarékat kapasan sing kasil nyétak hat-trick ing Liga Primer Inggris.[2]

Karir[besut | besut sumber]

Klub[besut | besut sumber]

Clint Dempsey sadurungé wés main kanggo New England ing Major League Soccer ing negara Amérika Sarékat, lan saiki kanggo Tottenham Hotspur F.C..

Internasional[besut | besut sumber]

Clint Dempsey wés main ping 83 kanggo Amérika Sarékat lan wés nyétak 25 gol. Panjenengané minangka anggota skuat Amerika Serikat ing Piala Donya FIFA 2006 ing negara Jerman.

Gelar[besut | besut sumber]

Klub[besut | besut sumber]

Fulham

Internasional[besut | besut sumber]

Individu[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. ^ "Player Profile – Clint Dempsey". Premier League. Retrieved 10 December 2011. 
  2. ^ Burke, Timothy (21 January 2012). "Here’s Clint Dempsey’s Hat Trick Today, The First-Ever By An American In The English Premier League". Deadspin. Retrieved 21 January 2012. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Sing mengku  sadurungé:
Oguchi Onyewu
Atilit U.S. Soccer
2007
Diganti déning:
Tim Howard


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Clint_Dempsey&oldid=967603"