Cithakan:Rempah-rempah

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Watesan[besut sumber]

Cithakan Rempah-rempah iki nyakup sawetara prodhuk sing dipigunakaké minangka panyedhep masakan lan wangèn-wangèn sing didol garing utawa seger. Akèh rempah-rempah minangka sumber lenga atsiri. Senadyan sawetara bisa dipigunakaké minangka obat-obatan, ora kabèh bahan pengobatan dilebokaké jroning cithakan iki.