Damar

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Disambig.svg
Bubuk damar

Damar iku asil sèkrèsi (dhadhak) saka uwit Shorea sp., Vatica sp., Dryobalanops sp., lan wit liyané saka suku meranti-merantian utawa Dipterocarpaceae. Ing jeroné kalebu damar mata kucing lan damar gelap. Damar dimupangataké kanggo gawé rèk (kanggo nyegah supaya geni ora ngobong kayu kanthi cepet), plastik, plester, vernis, lan lak.

Cithakan:Tanduran-stub

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Damar&oldid=833516"