Damar (disambiguasi)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Damar bisa tegesé:

Tuwuhan[besut | besut sumber]

  • Damar, dhadhak utawa resin sing mbeku; ing jaman biyèn biyasa kanggo bahan bakar lampu.
  • Damar utawa ki damar, jeneng sajinis uwit saka marga Agathis.
  • Damar, jeneng dagang kayu-kayu saka marga Araucaria.
  • Damar laut, jeneng liya saka sajinis uwit (utawa kayu) balau, marga Shorea.

Majalah[besut | besut sumber]

Tokoh[besut | besut sumber]

Wewengkon[besut | besut sumber]