Kutha Tebing Tinggi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka Tebing Tinggi)
Jump to navigation Jump to search
Kutha Tebing Tinggi
Lambang Kutha Tebing Tinggi.JPG
Lambang Kutha Tebing Tinggi
Sesanti: "---"
Lokasi Sumatera Utara Kota Tebing Tinggi.svg
Dina Dadi:---
Walikutha:---
Wakil walikutha:---
Jembar
 - Total:

31 km²
Kacamatan
 - Cacahe:

3 Kacamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- 125.000 (?)
+/- --- jiwa/km²
Suku Bangsa:wong Batak lan liyané
Agama: Islam, Protèstan, Katulik, Hindhu lan Buda
Basa: Basa Batak lan Basa Indonésia

Kutha Tebing Tinggi iku salah siji kutha ing Provinsi Sumatra Lor. Jembar wewengkon kutha iki ± 31 km² utawa --- hèktar.

Géografi[besut | besut sumber]

Pamaréntahan[besut | besut sumber]

Kutha Tebing Tinggi ketata saking 3 kacamatan, --- kalurahan / désa. Kacamatan-Kacamatan ing Kutha iki ya iku:

  1. Padang Hilir
  2. Padang Hulu
  3. Rambutan

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Sumatra Lor