Rambutan, Tebing Tinggi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Rambutan, Tebing Tinggi
Nagara Indonésia
Kode Kemendagri12.76.02 Edit the value on Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Tebing Tinggi {{{nama dati2}}}]]

Rambutan iku kecamatan ing kutha Tebing Tinggi Propinsi Sumatra Lor.

Kutha Tebing Tinggi