Kabupatèn Rokan Hilir

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kabupatèn Rokan Hilir
Lambang Kabupaten Rokan Hilir.png
Lambang Kabupatèn Rokan Hilir


Lokasi Riau Kabupaten Rokan Hilir.svg
Peta lokasi Kabupatèn Rokan Hilir di Riau
Koordinat: 1°14' – 2°45' LU, 100°17' – 101°21' BT
Propinsi Riau
Pamaréntahan
Luas 8.881,59 km²
Gunggung cacah jiwa
 - Total 440.894 (2004)
 - Kepadatan 49.64
Démografi
Pembagian administratif
Simbol khas daerah
Situs web http://www.rokanhilir.go.id

Kabupatèn Rokan Hilir iku siji kabupatèn ing Provinsi Riau, Indonésia. Kutha krajané dumunung ing Bagansiapiapi, ya iku kutha sing gedhé dhéwé lan tau dikenal minangka pangasil iwak paling akèh ing Indonésia.

Kacamatan[besut | besut sumber]

  1. Kacamatan Bangko
  2. Kacamatan Sinaboi
  3. Kacamatan Rimba Melintang
  4. Kacamatan Bangko Pusako
  5. Kacamatan Tanah Putih Tanjung Melawan
  6. Kacamatan Tanah Putih
  7. Kacamatan Kubu
  8. Kacamatan Bagan Sinembah
  9. Kacamatan Pujud
  10. Kacamatan Simpang Kanan
  11. Kacamatan Pasir Limau Kapas
  12. Kacamatan Batu Hampar
  13. Kacamatan Rantau Kopar

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Riau
Lambang Provinsi Riau

Kabupatèn: Bengkalis | Indragiri Hilir | Indragiri Hulu | Kampar | Kabupatèn Kapuloan Meranti | Kuantan Singingi | Pelalawan | Rokan Hulu | Rokan Hilir | Siak

Kutha: Dumai | Pekanbaru

Deleng uga: Daftar kabupatèn lan kutha ing Indonésia