Kabupatèn Siak

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kabupatèn Siak
Lambang Kabupaten Siak.png
Lambang Kabupatèn Siak
Moto: Siak Kota Pura


Lokasi Riau Kabupaten Siak.svg
Peta lokasi Kabupatèn Siak di Riau
Koordinat: xx°xx' - xx°xx' BT dan xxx°xx' - xxx°xx' LU
Propinsi Riau
Pamaréntahan
Luas 5.011 km²
Gunggung cacah jiwa
 - Total 238.468 jiwa
 - Kepadatan
Démografi
 - Kode area telepon 0764
Pembagian administratif
 - Kecamatan 13
Simbol khas daerah
Situs web http://www.siakkab.go.id/

Kabupatèn Siak iku sawijining kabupatèn ing Riau, Indonésia.

Wates Wewengkon[besut | besut sumber]

ing sisih lor karo: Kabupatèn Bengkalis
ing sisih kidul karo: Kabupatèn Pelalawan
ing sisih kulon karo: Kabupatèn Kampar lan Kutha Pekanbaru
ing sisih wétan karo: Kabupatèn Kapuloan Meranti

Cithakan:Kabupatèn Siak

Riau
Lambang Provinsi Riau

Kabupatèn: Bengkalis | Indragiri Hilir | Indragiri Hulu | Kampar | Kabupatèn Kapuloan Meranti | Kuantan Singingi | Pelalawan | Rokan Hulu | Rokan Hilir | Siak

Kutha: Dumai | Pekanbaru

Deleng uga: Daftar kabupatèn lan kutha ing Indonésia