Kabupatèn Indragiri Hulu

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Kabupatèn Indragiri Hulu
Lambang Kab Indragiri Hulu.png

Lambang Kabupatèn Indragiri Hulu
Lokasi Riau Kabupaten Indragiri Hulu.svg

Peta lokasi Kabupatèn Indragiri Hulu
Koordinat :
Motto:
Provinsi Riau
Kutha krajan Rengat
Jembar 15.854,29 km²
Pedunung  
 · Cacahé 450.000 jiwa
 · Kapadhetan jiwa/km²
Pamérangan administratif  
 · Kecamatan
 · Désa/kelurahan
Dhasar hukum
Tanggal
Dina dadi {{{hari jadi}}}
{{{kepala daerah}}} {{{nama kepala daerah}}}
Kodhe area telepon
APBD
DAU
Suku bangsa {{{suku bangsa}}}
Basa {{{bahasa}}}
Agama {{{agama}}}
Flora resmi {{{flora}}}
Fauna resmi {{{fauna}}}
Zona wektu {{{zona waktu}}}
Bandhar udhara {{{bandar udhara}}}

Situs web resmi: http://www.inhu.go.id/

Kabupaten Indragiri Hulu utawa sering dicekak Inhu iku sawijining kabupatèn ing Provinsi Riau, Indonésia.

Kecamatan[sunting | besut sumber]

  1. Kecamatan Rengat.
  2. Kecamatan Rengat Barat.
  3. Kecamatan Pasir Penyu.
  4. Kecamatan Peranap.
  5. Kecamatan Lirik.
  6. Kecamatan Kelayang.
  7. Kecamatan Seberida.
  8. Kecamatan Batang Gansal.
  9. Kecamatan Batang Cenaku.
  10. Kecamatan Kuala Cenaku.
  11. Kecamatan Batang Peranap.
  12. Kecamatan Rakit Kulim.
  13. Kecamatan Lubuk Batu Jaya.
  14. Kecamatan Sungai Lala.

Cithakan:Kabupatèn Indragiri Hulu

Riau
Lambang Provinsi Riau

Kabupatèn: Bengkalis | Indragiri Hilir | Indragiri Hulu | Kampar | Kabupatèn Kapuloan Meranti | Kuantan Singingi | Pelalawan | Rokan Hulu | Rokan Hilir | Siak

Kutha: Dumai | Pekanbaru

Deleng uga: Daftar kabupatèn lan kutha ing Indonésia