Jinten putih

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Jinten putih
Klasifikasi èlmiah
Krajan: Plantae
Divisio: Magnoliophyta
Kelas: Magnoliopsida
Ordo: Apiales
Kulawarga: Apiaceae
Marga: Cuminum
Spesies

Cuminum cyminum L.

Jinten putih iku sawijining tetanduran terna sing tuwuh apik ing laladan mawa iklim sejuk. Jinten putih bisa dipigunakaké minangka bumbu pawon uga pelengkap ramuan tradhisional.

Delengna Uga[besut | besut sumber]

Jinten Ireng

Pranala njaba[besut | besut sumber]



Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Jinten_putih&oldid=1015987"