Jinten putih

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Jinten putih
Historical CUMIN.jpg
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Plantae
Dhivisi: Magnoliophyta
Klas: Magnoliopsida
Ordho: Apiales
Famili: Apiaceae
Génus: Cuminum
Spesies

Cuminum cyminum L.

Jinten putih iku sawijining tetuwuhan terna sing tuwuh apik ing laladan mawa iklim sejuk. Jinten putih bisa kanggo bumbu pawon uga pelengkap ramuan tradhisional.

Delengna Uga[besut | besut sumber]

Jinten Ireng

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Cithakan:Bumbon crakèn