Jinten putih

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jinten putih
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Plantae
Dhivisi: Magnoliophyta
Klas: Magnoliopsida
Ordho: Apiales
Famili: Apiaceae
Génus: Cuminum
Spesies

Cuminum cyminum L.

Jinten putih iku sawijining tetanduran terna sing tuwuh apik ing laladan mawa iklim sejuk. Jinten putih bisa dipigunakaké minangka bumbu pawon uga pelengkap ramuan tradhisional.

Delengna Uga[besut | besut sumber]

Jinten Ireng

Pranala njaba[besut | besut sumber]