Jinten putih

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Jinten putih
Klasifikasi èlmiah
krajan: Plantae
divisio: Magnoliophyta
kelas: Magnoliopsida
ordo: Apiales
kulawarga: Apiaceae
Genus: Cuminum
Spesies

Cuminum cyminum L.

Jinten putih iku sawijining tetanduran terna sing tuwuh apik ing dhaérah mawa iklim sejuk. Jinten putih bisa dipigunakaké minangka bumbu pawon uga pelengkap ramuan tradhisional.

Delengna Uga[sunting | sunting sumber]

Jinten Ireng

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Jinten_putih&oldid=825959"