Menyan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka Dupa)
Kemenyan

Menyan ya iku getah (eksudat) garing kang dihasilaké saka wit menyan sing dikerik (id:ditoreh).[1]

Kegunaan[besut | besut sumber]

Kandungan[besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ www.indospiritual.com (Dipuntingali tanggal 25 Mèi 2011)

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Cithakan:Tanaman-stub