Menyan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka Dupa)
Jump to navigation Jump to search
Kemenyan

Menyan ya iku getah (eksudat) garing kang dihasilaké saka wit menyan kang dikerik (id:ditoreh).[1]

Kegunaan[besut | besut sumber]

Kandungan[besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ www.indospiritual.com (Dipuntingali tanggal 25 Mèi 2011)

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Bumbon crakèn


Cithakan:Tanaman-stub