Pupil

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Pupil inggih punika salah satunggaling perangan netra. Pupil punika bunderan utawi bolongan ingkang wonten ing tengah-tengahipun iris. Pupil punika ingkang nyebabaken cahya mlebet wonten ing retina. Warnanipun pupil cemeng. Cemeng inggih punika warna ingkang gampil ngresep cahya. Pramila mekaten, pupil minangka perangan netra ingkang gampil ngresep cahya.

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:



Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pupil&oldid=837622"