Jakun

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Jakun
Myneck.JPG
Gray1195.png
Latin prominentia laryngea

Jakun iku kelenjar tiroid sing nonjol ing gulu priya. Ing wanita panonjolan iki uga ana, mung ora ketara. Yèn panampilan jakun dirasa kliwat gedhé, bisa didandani nganggo operasi plastik.

Deleng uga[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Jakun&oldid=822708"