Pupu

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Otot pupu/wètis manungsa

Pupu (basa Indonesia: paha) jroning manungsa iku dhaérah antara pelvis lan bokong karo dhengkul. Sacara anatomis, pupu iku bagéan saka tungkai ngisor. Balung tunggal sing nyusun pupu disebut femur sing kandel banget lan kuwat amarga dhuwuré bagéan balung korteks-é. Balung iki mbentuk sambungan ball and socket ing pinggul lan sambungan condylar ing dhengkul.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pupu&oldid=822712"