Driji tengah

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Middle finger
Middle finger.jpg
Driji
Latin digitus medius
Driji tangan
Hand.svg
Jempol · Panuding · Tengah · Manis · Jenthik

Driji tengah (utawa driji dawa iku driji ing tangan manungsa, dumunung ing antarané driji panuding lan driji manis. Driji tengah iki uga diarani sriji katelu, digitus medius, digitus tertius, "digitus infamous", utawa digitus III jronin anatomi.



Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Driji_tengah&oldid=826408"